maandag 26 augustus 2013

Win een BYOD-sessie op jouw school op de Dag van de leraar


Dag van de leraar maandag 7 oktober
Over heel de wereld wordt elk jaar op 5 oktober de World Teachers’ Day gevierd. Omdat 5 oktober dit jaar op een zaterdag valt, wordt de Dag van de Leraar op school op maandag 7 oktober 2013 gevierd. Ouders, leerlingen, leidinggevenden, collega's kunnen op deze dag één of meerdere leraren in het zonnetje zetten. De dag van de leraar is bedoeld als een feestdag voor alle leraren in Nederland. Met de Dag van de Leraar wil de Onderwijscoöperatie het imago van het leraarsvak verbeteren en het belang van goede leraren benadrukken door de beroepsgroep op een positieve manier onder de aandacht te brengen. 

Win een BYOD-sessie
In heel Nederland zetten schoolbesturen, directies, leerlingen en ouders op hun eigen manier leraren in het zonnetje. Hiermee tonen zij hun blijk van waardering en trots. Station to Station wil op haar eigen wijze haar waardering voor de leraar tonen. Dit jaar doen we dat door door een BYOD-sessie te verloten. Bij BYOD, oftewel Bring Your Own Device, nemen leerlingen hun eigen tablets of smartphones van huis mee naar school. Op school worden deze tablets en smartphones vervolgens ingezet in het onderwijs. Dit kan door leuke en leerzame apps, maar ook door interessante websites te gebruiken. Als u de BYOD-sessie wint organiseren wij dit op uw school. Wij zorgen (indien nodig) voor een draadloos netwerk, en zorgen ervoor dat er voor alle leerlingen een leentablet aanwezig is, indien de leerling thuis geen tablet heeft. Tijdens de workshop, die wordt gegeven door twee onderwijsadviseurs van Station to Station, wordt de klas een uur overgenomen. De leerkracht wordt dit uur ontlast en geïnspireerd! De prijsvraag geldt alleen voor basisscholen.

Doe mee en win!
U kunt meedoen door u hier: www.stationtostation.nl/dagvandeleraar aan te melden voor onze nieuwsbrief. Trouwe nieuwsbrieflezers dingen ook mee naar de prijs. Vrijdag 20 september wordt bekend gemaakt wie er heeft gewonnen.

Veel succes!

Update: De winnaar is bekend! Echter, omdat de winnaar pas maandag a.s. bereikbaar is, wordt deze winnaar ook pas maandag bekend gemaakt. Wordt vervolgd...