maandag 7 oktober 2013

En de winnaar is: ....

De Dag van de Leraar is bedoeld als feestdag. Op deze dag willen we samen met alle ouders, leerlingen en leidinggevenden de leraren in Nederland in het zonnetje zetten.

Dit jaar verlootte Station to Station daarom een BYOD-sessie. Bij een BYOD, oftewel Bring Your Own Device, nemen leerlingen hun eigen tablets of smartphones van huis mee naar school. Op school worden deze tablets en smartphones vervolgens ingezet in het onderwijs.
Tijdens een workshop nemen 2 onderwijsadviseurs een uur lang de klas van de winnaar over. Samen met de leerlingen gaan we aan de slag met leerzame apps en websites.
De leerkracht wordt dit uur ontlast en geïnspireerd!

De winnaar van deze workshop is ...... Natasja van der Weg van basisschool OBS De Brandaris te Hellevoetsluis. Normaal gesproken zouden wij vandaag (maandag 7 oktober) bij haar op school de BYOD-sessie komen doen. Maar omdat Natasja lesgeeft in de plusklas (die niet op maandag is) is dit vandaag niet mogelijk. In onderling overleg is besloten de workshop op donderdag 21 november te houden. Uiteraard houden we de lezers van dit blog op de hoogte van de bevindingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten