maandag 26 april 2010

Schoolpakket 1011 komt eraan!


Op 24 mei 2010 zal het Ambrasoft Schoolpakket 1011 verzonden worden naar alle scholen met een Schoolpakket-abonnement. SP 1011 introduceert weer baanbrekende vernieuwingen. Enkele hiervan staan hieronder beschreven.

Leerkrachtmodus en het digibord
Wilt u klassikaal enkele opdrachten in het Schoolpakket maken of een leerling één-op-één instructie geven? Schoolpakket 1011 maakt dat heel makkelijk met de nieuwe leerkrachtmodus. In deze modus kunt u elke opdracht op elk gewenst niveau spelen en krijgt u enkele extra knoppen om snel en makkelijk door de oefening heen te stappen. Laat SP 1011 nu ook het instrument zijn om uw instructie te ondersteunen!

Werkwoorden deel 4: Voltooid Deelwoord
De leerlijn Werkwoorden is eindelijk compleet met het vierde deel, waarin het voltooid deelwoord centraal staat. Een nieuw deel Spelwerkwoord, een nieuwe Lessenserie met ruim 30 oefeningen en een werkboekje leren uw leerlingen de juiste strategieën voor het vinden van het voltooid deelwoord. Ook andere vormen van het werkwoord komen utigebreid aan bod. Hiermee is dit vierde deel uitstekend te gebruiken in de hoogste groepen van de basisschool.

Tafels is helemaal vernieuwd!
Het vakgebied Tafels heeft een ware metamorfose ondergaan en biedt de tafels nu op een veel intuïtievere manier aan. In de Tafel Trainer staat nu steeds één tafel centraal, die net zolang geoefend wordt tot de leerling de tafeltoets haalt. Ook kunt u op door u te bepalen momenten een diploma laten halen, waarin enkele tafels in één uitgebreide toets behandeld worden. Ook biedt Tafels ruimte voor de tafels van 11 t/m 100. De toevoeging van de gloednieuwe modules Tafel Spaarkaart en Tafel Talent zorgt ook voor uitdaging voor de echte tafeltoppers. Met de nieuwe en aantrekkelijk vormgegeven oefeningen wordt het oefenen van tafels nog leuker!

Ruim baan voor de rekentoppers!
De rekensterke leerlingen worden in Schoolpakket 1011 op hun wenken bediend. Als zij alle niveaus in de oefeningen uitgespeeld hebben, kunnen zij aan het topniveau beginnen. Hierin is de uitdaging een stuk groter!

Bron: www.ambrasoft.nl

1 opmerking: