maandag 9 juli 2012

Nu ook Wikiwijstrainingen bij Station to Station


Wikiwijs in uw onderwijs?
De onderwijsadviseurs van Station to Station zijn speciaal opgeleid tot Wikiwijs specialist. Zij kunnen u helpen Wikiwijs zo goed mogelijk te implementeren in uw onderwijspraktijk. Wilt u weten hoe u goede (gratis) leermiddelen kunt vinden? Bent u geïnteresseerd in het zelf maken en arrangeren van lessen? Of wilt u uw mooiste lesarrangementen delen met alle andere Wikiwijsgebruikers?  Wilt u weten welke mogelijkheden dit gratis platform voor uw school te bieden heeft? Neem dan contact op met één van onze onderwijsadviseurs. Wij bieden ondersteuning in het PO, VO als het MBO.
 

 
Wat is Wikiwijs?
Wikiwijs is een gratis platform waar alle leerkrachten van basisonderwijs tot aan de universiteit open, digitaal leermateriaal kunnen vinden, gebruiken, maken en delen. www.wikiwijs.nl geeft toegang tot bijna een miljoen items, vaak zijn dit beknopte oefeningen, maar er zijn ook volledige lesmethodes en leerlijnen beschikbaar. Wikiwijs is er voor en door leerkrachten. Iedere leerkracht kan met Wikiwijs zijn creativiteit en didactische vaardigheden inzetten door zelf of samen met anderen digitaal lesmateriaal te ontwikkelen. In 'Mijn Wikiwijs' kan elke leerkracht zichzelf presenteren, zoekvoorkeuren instellen, zoekopdrachten opslaan en leermiddelen beheren. De ambitie van Wikiwijs is om in de toekomst voor alle vakgebieden in het hele onderwijs zoveel mogelijk kerndoel- en eindtermendekkend open leermateriaal aan te bieden en ontsluiten. Dit materiaal moet voor iedereen beschikbaar en direct bruikbaar zijn.
 
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op....Wij helpen u graag op weg! Tel. 0348-446963 of via onze website
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten