donderdag 18 april 2013

Gratis Workshop Windows 8 in de klas

Op woensdag 17 april verzorgden Bram Aerns en Anthony van der Zande een Windows 8 in de klas bijeenkomst op OBS Het Talent in
Harderwijk.

In deze gratis workshop, die we in samenwerking met Microsoft aanbieden, maken leerkrachten op een praktische manier kennis met toepassingen waarmee ze in een digitale omgeving samenwerken, opdrachten uitwerken en deze met anderen delen. Ook gaan ze aan het werk met toepassingen om beeldmateriaal te bewerken.

We maken daarbij gebruik van toepassingen die al op de school aanwezig zijn en ook van onderdelen van de gratis Learning Suite van Microsoft.

Uiteraard maken we ook kennis met Windows 8 als nieuw besturingssysteem en werken we op Windows 8 tablet pc's van DELL. Kortom een workshop waarbij de deelnemers echt praktisch aan de slag gaan.

De leerkrachten waren erg enthousiast en hebben materiaal gemaakt die ze direct de volgende dag gaan toepassen. Er wordt op OBS Het Talent gewerkt volgens de principes van Ontwikkelingsgericht Onderwijs en dat is direct zichtbaar in de opstelling in de diverse lokalen en het enthousiasme van de leerkrachten.

Een Windows 8 in de klas workshop ook iets voor uw schoolteam?

In deze flyer staat hoe u een workshop kunt aanvragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten