dinsdag 15 januari 2013

Discussie Dinsdag

Onderwijs en ICT houdt veel mensen bezig. Als het goed is iedereen die in het onderwijs werkzaam is. Immers, ICT is niet meer weg te denken uit het onderwijs! Het is een onderwerp, dat al jarenlang aan de ene kant veel vragen en dilemma's oproept en aan de andere kant het onderwijs een geweldige impuls geeft en zowel leerlingen als leraren inspireert.

De afgelopen drie jaar, hebben we via Twitter diverse vragen en stellingen bij de kop gevat. Onder de naam #netwijs Discussie Dinsdag hebben we op een vast tijdstip met vele tweeps (of twitteraars zo u wilt) gediscussieerd en gebrainstormd. De meeste van deze discussies hebben we samengevat en uitgewerkt op dit edublog. U vindt ze terug via de tag Discussie Dinsdag. Alle bijbehorende linkjes hebben we verzameld op een Yurls-pagina: discussiedinsdag.yurls.net

Vanaf dit jaar gaan we via LinkedIn verder. Via de groep De toekomst voor onderwijs en ICT blijven we graag met u in discussie gaan over de mogelijkheden om ICT in het onderwijs in te zetten en de vragen, uitdagingen en dilemma's die dat op kan roepen.

De hashtag #netwijs blijven we gebruiken om interessante tweets met u te delen rond onderwijs en ICT. We nodigen u uit om hetzelfde te doen. Ook wanneer u vragen hebt rond dit onderwerp en tips wilt van de vele ervaringsdeskundigen overal in het land dan kan dat via de hashtag #netwijs.

Tot slot een uitdaging: Zet bij elke dinsdag #netwijs in je agenda als reminder voor jezelf om op die dag even de tijd te nemen om kennis en ervaringen van jezelf te delen met anderen, ongeacht via welk medium. Als we dat allemaal doen, dan kan het niet anders dat het onderwijs een enorme impuls krijgt! Allemaal een inspirerend 2013 gewenst!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten