dinsdag 26 juni 2012

Diploma uitreiking Netwijs Opleiding RVKO

Op 25 juni 2012 hebben weer 9 deelnemers van de RVKO hun Post HBO diploma "Netwijs Opleiding ICT coördinator in het onderwijs" in ontvangst mogen nemen.

Tijdens het spelen van het "Vier in balans spel" werden weer veel ICT ervaringen uitgewisseld. Dit spel is door ons ontwikkeld om kennis met elkaar te delen aan het eind van de opleiding. Er zijn vragen geformuleerd rondom Visie en beleid, Opleidingen en trainingen, Digitaal lesmateriaal en Techniek.

Hieronder een aantal uitspraken van deelnemers wat de opleiding heeft opgeleverd voor de school:
  • Van school zonder visie en beleid op ICT-gebied, naar school waar overal computers en digitale  schoolborden ingezet worden met enthousiaste leerkrachten die ervoor gaan!
  • "Veilig geleerd, niets geblokkeerd"
  • In twee jaar tijd van computer als mooi stukje decoratie tot puzzelstukjes op de juiste plek en handvatten om met programma’s aan het werk te gaan als aanvulling op het dagelijkse onderwijs.
  • ICT in het onderwijs zorgt ervoor dat kinderen individueel op hun eigen niveau kunnen werken en dat de lessen, d.m.v. het digibord interactiever worden en visueel ondersteund kunnen worden.
  • Groep 8 in 'the cloud' en de kleuters in 'de wolken' ..........met het digitale schoolbord.
We kunnen terugkijken op weer een geslaagd studiejaar! 

Ook interesse in onze opleidingen voor iCoach of ICT coördinator? Kijk op onze website voor meer informatie.Nu extra voordelig aanmelden met onze zomeraanbieding!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten